Selecteer een pagina

Individuele coaching

“Aim for the clouds and you will make it to the top of the mountain!”

Als golfcoach heb ik een holistische opvatting. Een geslaagd tee shot is meer dan alleen het goed raken van de bal.

Ik denk dat er ongelimiteerde mogelijkheden zijn voor iedere individuele golfer om zich te ontwikkelen in en buiten de sport en ik help de sporter graag het maximale eruit te halen (amateur & playing professional).

Jouw talent als golfer

Ik ga uit van het talent van de golfer, ik werk graag met de golfer samen om grenzen te verleggen en om op de grens van zijn kunnen te komen.
Iedere golfer is uniek en ik laat hem graag zelf kiezen en sturen in het leer- en ontwikkelingsproces om de persoonlijke effectiviteit te vergroten.
Het uiteindelijke doel is om de golfer zich zo te laten ontplooien tot een nog betere golfer om vervolgens zijn eigen beste coach te zijn. Het één-op-één traject wordt afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeften.

Ik ga de verbintenis aan als coach (een holistische coach) om al mijn kennis, mogelijkheden en middelen aan te wenden om iedere individuele golfer te helpen succesvol te zijn.

Mette als golfcoach

Mijn kracht als golfcoach ligt in mijn kennis van en passie voor de (wedstrijd)golfsport, met een pragmatische stijl van managen, die is te omschrijven als “no nonsens – hands on management”.

Ik geef daarbij de voorkeur aan het ontwikkelen van oplossingsgerichte en procesgerichte activiteiten met een innovatieve invalshoek om de beste resultaten te behalen op golfgebied.

Het is mijn streven om mensen die een (top) prestatie willen leveren te helpen hun kracht en valkuilen te ontdekken. En vervolgens met deze kennis de gewenste prestatie te realiseren en optimaliseren met een goed plan. Het schrijven van custom made programma’s voor het individu zijn hier onderdeel van.

Of je nu amateur golfer, topgolfer of playing professional bent, zelfkennis, zelfvertrouwen en time-management hebben veel invloed op je prestaties. Vaste thema’s zijn zelfinzicht, zelfsturing en het stellen van persoonlijke doelen.

Neem contact op voor verdere informatie, voor een afspraak, of voor een offerte via email adres mette@mettehageman.n