Mette Hageman Invitational

Een jaarlijks terugkerend evenement is de Mette Hageman Invitational. Een golfwedstrijd in het teken van bijzondere herinneringen aan en vooral nieuwe herinneringen maken met. De allereerste editie van de Mette Hageman Trofee werd verspeeld in 2007. In 2013 werd de Mette Hageman Trofee omgedoopt tot de Mette Hageman Invitational.

Sinds 2016, de 10de editie van de Mette Hageman Invitational spelen we tijdens de wedstrijd om de Lilian Grummel Spirit Award, een zilveren schaal.

Lilian was een bijzonder prachtig persoon. Met haar gulle lach en positieve kijk op het leven maakte zij van iedere dag een feestje. Voor mij heeft ze zoveel betekend, dat is niet in woorden uit te drukken. Ik had de eer haar te mogen ondersteunen bij haar golfspel, waarbij zij mij op haar beurt weer ondersteunde in het opzetten van mijn eigen bedrijf. Wat een vertrouwen en steun gaf ze mij. En niet mij, maar ook veel anderen die haar kenden. Helaas is Lilian veel te vroeg heen gegaan. Om haar positiviteit en levensvreugde te blijven herinneren ´on & off the golfcourse  heb ik de Lilian Grummel Spirit Award in het leven geroepen.

De Mette Hageman Invitational is een golf evenement waarbij sportiviteit en social gebeuren bijeenkomen middels een culinair programma. Na de 18 holes wordt er dan ook heerlijk Ambonees gegeten. Een culinair hoogstandje wordt verzorgd door de Kokkies. Van de Kumpulan. Deze overheerlijke rijsttafel wil je gewoonweg niet missen.