Sponsors van Mette Hageman

De volgende bedrijven maken het mogelijk om mijn beroep zo optimaal  mogelijk uit te voeren:

Iron Shirt of Golf

building bridges

Building Bridges

Building Bridges

Building Bridges is een ervaren professional op management- en coachingsgebied. De ondersteuning door de ervaring van Building Bridges draagt er aan bij dat Mette haar werk als teaching professional kan optimaliseren en daardoor haar pupillen nog beter kan ondersteunen.

In 2016 is Lilian overleden. Zij was Building Bridges, meer dan een professional. Positief, vrolijk en optimistisch. Zonder haar support was de MHGA er niet geweest in de huidige vorm. Een bijzondere vrouw, een drijvende kracht. Ook nu nog na haar overlijden.

“Skattie, hang in there!”

footjoy en titleist

Footjoy en Titleist

Acushnet Nederland BV: Titleist & Footjoy

Mette Hageman is al jaren staff player van Titleist & Footjoy. De Footjoy schoenen zitten als pantoffels aan je voeten. Het is een ‘ joy’ voor mijn voeten om de schoenen dag in dag uit te dragen en om op te spelen. De titleist stokken en ballen zorgen voor enorm veel gevoel en controle. De gloves van Footjoy zitten als gegoten en geven een extra houvast voor de lange golfdagen.

itsamodesign

it's a mo! design

It’s a mo! design

Eigenwijs stoer grafisch design en webdesign zijn mo! op het lijf geschreven. De frisse look van onze nieuwe website is hier een overduidelijk bewijs van. Zo zijn we in staat op heldere wijze met jullie te communiceren! Bij mo! kun je terecht voor al je zakelijke grafische ontwerpen, complete huisstijlen, autobelettering, webdesign en webshops.