Beste leerling, oud-leerling, golfrelatie en golfvrienden,

Wij mogen weer in een veilige 1.5 meter maatschappij golfspelen en lessen. De set-up op “de Scherpenbergh” met de Mette Hageman Golf Academy is veilig en enorm ruimtelijk, aan de achterkant van de Driving Range bevindt zich de MHGA. Alle Corona maatregelen worden gehandhaafd.

De Mette Hageman Golf Academy houdt zich bezig met holistisch mensgerichte coaching voor 1 persoon of in kleine groepjes (maximaal 3 personen) zodat aandacht en kwaliteit de boventoon aanvoert, ook dit zorgt voor een veilige leeromgeving gedurende de 1.5 meter maatschappij.

Golf & Businessclub de Scherpenbergh:

Golf- en Businessclub De Scherpenbergh is fraai gelegen in de Veluwse natuur en beschikt over een 18 holes volwaardige baan en een 9 holes baan met par 3 en par 4 holes. De oefenfaciliteiten zijn compleet en liggen compact bij elkaar. De 18 holes golfbaan van Golf- en Businessclub De Scherpenbergh is verdeeld over de Zwaluwenbaan en de Dassenbaan. De ligging in de Veluwse natuur brengt hoogteverschillen, bossen, heide en waterhindernissen met zich mee. Omdat de baan op zandgrond ligt, is deze het hele jaar bespeelbaar met zomergreens, behoudens bij extreme omstandigheden.  

Sinds Corona is de Mette Hageman Invitational, de leukste, gezelligste en lekkerste wedstrijd in Nederland, verschoven van 23 augustus naar 31 oktober. In de nieuwsbrief vind je de vooraankondiging. De inschrijving hiervan wordt op een nader te bepalen tijdstip geopend, maar schrijf het alvast met potlood in je agenda als een positief puntje aan de horizon. Het kan zijn dat de wedstrijd een beperkt aantal deelnemers/eters zal hebben liggende aan de ontwikkelingen met betrekking tot Corona, later volgt hierover meer.

Met vriendelijke en sportieve groet, Mette

https://mettehageman.nl/wp-content/uploads/2020/05/nieuwsbrief-mei-2020-Mette-Hageman-Golf-Academy-1.pdf

Let's play golf