Beste Golfvrienden,

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en geniet van een onvergetelijke golfreis naar het prachtige Isla Canela in Spanje! Onder leiding van de ervaren professionals Mette & Bonne, bieden wij jou de kans om van 5 tot en met 12 februari 2024 te genieten van een week vol golfplezier.

Tijdens deze reis verblijf je maar liefst 7 nachten in een comfortabel hotel, waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden met onze verzorging op basis van halfpension. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om maar liefst 3 greenfees te spelen op de adembenemende golfbanen van Isla Canela. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog eens 2 greenfees op de uitdagende Isla Canela Links baan.

Maar dat is nog niet alles! Gedurende de week zullen Mette & Bonne je voorzien van 5 golflessen, waarbij ze hun expertise en passie voor de sport met jou delen. Of je nu een beginnende golfer bent die zijn techniek wil verbeteren, of een ervaren speler die zijn spel naar een hoger niveau wil tillen, Mette & Bonne staan klaar om jou te begeleiden en te inspireren.

En alsof dit alles nog niet genoeg is, zijn alle transfers tijdens de reis inbegrepen. Zo hoef je je nergens zorgen over te maken en kun je optimaal genieten van jouw golfavontuur op Isla Canela.

En dit alles bieden wij jou aan voor de lucratieve prijs van slechts €1299,-. Een unieke kans om te genieten van een geweldige golfreis onder begeleiding van professionals, zonder je zorgen te hoeven maken over de organisatie.

Wacht niet langer en boek nu jouw plek voor deze fantastische golfreis naar Isla Canela in Spanje. Wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt! 

https://mettehageman.nl/wp-content/uploads/2023/08/Flyer-Isla-Canela-Mette-Bonne.pdf

Reageer alsjeblieft voor 25 september 2023 met een ingevuld inschrijfformulier. Stuur een mail naar mette@mettehageman.nl voor het inschrijfformulier. 

Let's play golf