De agenda voor 2021 van Iron Shirt of Golf heeft 5 momenten waar je kan deelnemen aan trainingsdagen of trainingsreizen samen met Reinoud Eleveld en Mette Hageman.

In het voorjaar, 17 maart op Golf Centrum Noordwijk, staat er een introductie cursus op de agenda. Wil je liever wat later in het seizoen, dat kan, dan is 6 juni op Golf & Businessclub de Scherpenbergh de volgende mogelijkheid om te participeren in een introductie cursus.

Er zijn twee trainingsreizen gepland waarbij de invalshoek en de materie die behandeld wordt verschillen. Je kan alleen aan de tweede trainingsreis meedoen als je voordien met trainingsreizen bent mee geweest of aan andere trainingsdagen en online curssusen hebt meegedaan.

20-24 juli Wendelinus Golfpark, St Wendel, Duitsland – Getraind zelfvertrouwen – 4.5 dagen

23-27 augustus Wendelinus Golfpark, St Wendel, Duitsland – Emotionele valkuilen – 4.5 dagen

De laatste mogelijkheid om een trainingsdag te volgen waarbij er een diepgang wordt gegeven aan het mentale oftewel het innerlijk landschap is op 4 november op Golf & Businessclub de Scherpenbergh https://mettehageman.nl/wp-content/uploads/2021/01/Iron-Shirt-of-Golf-trainingsdagen-en-trainingsreizen-met-Iron-Shirt-of-Golf.pdf

Inschrijven voor deze trainingsdagen en trainingsreizen is alleen mogelijk via www.ironshirt.golf