De Mette Hageman Invitational bouwt al aardig aan een trtaditie want het gaat voor de 12de keer verspeeld worden en wel op Utrechtse Golfclub Amelisweerd.
De format van het invitatie toernooi blijft onveranderd. De leden van Amelisweerd, de leerlingen van Mette en de oud-leerlingen zijn de geïnviteerde deelnemers.
Het is een geniet dag, na ontvangst met koffie/thee en een heerlijk stukje spekkoek en inschrijving voor de wedstrijd kunt u genieten van de geuren uit de keuken. U kunt zich voorbereiden voor de 18 holes wedstrijd waar u tegen de score van Mette speelt. Op de turn treft u wat heerlijke Indische gezonde lekkernijen aan om van te snoepen. Na de ronde is er vooral veel gezelligheid. De prijsuitreiking volgt zo spoedig mogelijk na binnenkomst van de laatste flight. De winnaar wordt op de Lilian Grummel Spirit Award vereeuwigd met zijn of haar naam, dit is een zilveren schaal. Na de prijsuitreiking komen we tot het hoogte punt van de dag, culinair genot op z’n Indisch! Selamat Makan!
Doet u ook mee? Schrijf u dan snel in! Voor verdere informatie klik op de poster link. De inschrijving sluit op 10 juni. Op woensdag 13 juni ontvangt u dan een mail met de starttijden en eventuele extra informatie. Hopelijk tot gauw, groet Mette

Bekijk hier de poster: poster MHI 2018

Winnar Jan Peringa met de Lilian Grummel Spirit Award