De 16e Mette Hageman Invitational staat voor de deur. Op zaterdag 28 mei 2022 staan de kokkies onder leiding van Mariette Vigeleyn Nikijuluw & Chefkok Koen van Gerner in de keuken zich uit te sloven. Zij krijgen daarbij hulp van Mette en de andere hulpkokkies. En dat zal weer een heerlijke maaltijd opleveren. We beloven dat dit een smaak-spektakel wordt.

Programma:                                                                                                                                                                           

We beginnen de dag met koffie/ thee & heerlijke spekkoek aangeboden door Iron Shirt of Golf. Daarna spelen we een 18 holes wedstrijd tegen de par van Mette. We eindigen de dag met een culinair hoogstandje: Traditionele Ambonese “Lawaai Rijsttafel”: gekookt door ”de Kokkies” (moeder Mette & de Kupulan + Checfkok Koen van Gerner) i.s.m. Restaurant Golf & Business club de Scherpenbergh.

Deze invitational is voor: leerlingen, oud-leerlingen en golffamilie van Mette Hageman en voor bedrijfsleden Golf & Businessclub de Scherpenbergh. De dag fee voor deelnemers euro 92,50 Dat is inclusief ontvangst, wedstrijd en de rijsttafel.

Een stukje geschiedenis van de MHI: Dit jaar wordt voor de 16 de keer de Mette Hageman Invitational gespeeld. De Mette Hageman Invitational is een jaarlijks terugkerend golf evenement waarbij sportiviteit en sociaal gebeuren bijeenkomen middels een culinair programma. Tijdens deze dag wordt er gespeeld om de Lilian Grummel Spirit Award. Lilian Grummel (9-3-2016 overleden) had de juiste geest voor het golfspel, ze kon er zo van genieten ook al wilde het misschien niet altijd zoals ze voor ogen had. Ter nagedachtenis aan haar spirit en haar vriendschap met Mette is er sinds het overlijden van Lilian een Lilian Grummel Spirit Award voor de winnaar in het leven geroepen. De naam van de winnaar wordt in de zilveren schaal gegrafeerd, deze wisselschaal blijft in beheer van Mette Hageman.

Er zijn verschillende sponsoren verbonden aan de Mette Hageman Invitational, want zonder deze sponsoren valt zo’n dag niet te organiseren. Mijn dank is dan ook groot voor de ondersteuning.

Iron Shirt of Golf – https://ironshirt.golf/ – The Missing Link, ontspannen golfen onder alle omstandigheden

Parrow – https://parrow-golf.com/ – Toernooimanagement. Parrow is een volledige wedstrijdmodule voor het organiseren van golfwedstrijden op je club, voor je vriendengroep of voor een evenement. 

Fueld – https://fueld.nl/ – Dé online marketing specialist voor de ICT branche

Vocking Worst – https://vocking.comVocking worst Sinds 1891 wereldberoemd in de provincie Utrecht 

Golf & Businessclub de Scherpenbergh – www.descherpenbergh.nl – De 18 holes golfbaan en de uitgebreide oefenfaciliteiten, waaronder een 9 holes korte baan, liggen in de fraaie Veluwse natuur met bospartijen, waterhindernissen en een glooiend landschap. Omdat de baan is aangelegd op zandgrond is deze het hele jaar bespeelbaar met zomergreens, behoudens extreme omstandigheden.

Mette Hageman Golf Academie – www.mettehageman.nl – Balans…Rotatie…Ritme…maken de complete zwaai. In ieder mens schuilt het vermogen om de gewenste resultaten te bereiken.

Building Bridges – Building Bridges | ContactCenterManagement, Interim Management en Training – De website van Lilian Grummel, zij was de allereerste sponsor van de Mette Hageman Invitational en dus vanzelfspreken verbonden aan de MHI.

Inschrijven kan via de QR code, de inschrijving sluit 20 mei 2022.

https://mettehageman.nl/wp-content/uploads/2022/04/poster-mette-hageman-invitational-2022-FV.pdf