Mette Hageman Golf Academy is te vinden op Golf & Businessclub de Scherpenbergh.
De Zomer Maanden (Juli – Augustus – September)
De Mette Hageman Golf Academy en Golf & Businessclub de Scherpenbergh houden zich aan de gestelde maatregelen van het RIVM en het Protocol Verantwoord Sporten om te zorgen dat wij samen zorgen voor een veilige sport-omgeving zonder Corona.

Wat zijn jouw vakantieplannen?
Jouw zomervakantie ziet er vast anders uit dan je aan het begin van dit jaar had bedacht. Vier jij je vakantie in Nederland? Wil jij een actieve vakantie? Golf is de ideale sport om te ontdekken of te verbeteren in de gezonde zomerse buitenlucht, individueel of in kleine groepjes. Holistisch mensgerichte coaching voor 1 persoon of in kleine groepjes (maximaal 3 personen) zodat aandacht en kwaliteit de boventoon voert. Dit is de kern van de Mette Hageman Golf Academy. Zin om stappen te maken in golf? Wil jij een custom made traject doorlopen om van Beginner naar Golfer te groeien of van A naar Beter te worden in de zomermaanden? Neem dan gerust contact op met Mette via mette@mettehageman.nl of via 06512574442

Twilight ZOMER Aanbieding (15 juli – 15 september 18:30-21:00 uur op woensdag avond & vrijdagavond) Twillight lessen op de oefenfaciliteiten van Golf & Businessclub de Scherpenbergh inclusief driving range ballen.
60 minuten les: 1 persoon € 65,- | 2 personen € 40 p.p. | 3 personen € 30 p.p. 150 minuten les: 1 persoon € 150,- | 2 personen € 90 p.p. | 3 personen € 70 p.p. Wil je een les boeken, neem contact op met Mette. Wil je graag een serie van Twilight lessen afspreken met Mette, dat kan. Neem contact op met Mette via mette@mettehageman.nl of via 0651574442. Ze helpt je graag verder.

Twilight Zomer Actie 2020

Fantastische Golfreis naar St. Wendel, Saarland in Duitsland Van 12 – 18 oktober 2020 gaan we op golfreis. Met veilig eigen vervoer op stap en 5 dagen actief golfen? Dan is deze golfreis iets voor jou! 5x 2 uur golf les in groepsverband & 5x 18 holes spelen op de 27 holes baan van St. Wendel in het Saarland. Wat een unieke kans, hier wil je bij zijn! Heb jij interesse? Stuur een mail naar mette@mettehageman.nl voor het inschrijfformulier.

St Wendel Golfreis oktober 2020

De Mette Hageman Golf Academy blijft in beweging….
In samenwerking met collega PGA Holland professional Marloes Olling van Golfvrouw.nl heeft Mette filmpjes opgenomen die voorzien in eenvoudige tips. De eerste tip van de serie: Durf te Beuken.

Tip 1 GolfVrouw Durf te Beuken

Wilt u in alle rust nog eens dit bericht nalezen in PDF klik dan alstublieft op de volgende link…

https://mettehageman.nl/wp-content/uploads/2