Zomer op de golfbaan
Zomer op de golfbaan

Jouw zomervakantie ziet er vast anders uit dan je aan het begin van dit jaar had bedacht. Vier jij je vakantie in Nederland? Wil jij een actieve vakantie? Golf is de ideale sport om te ontdekken of te verbeteren in de gezonde zomerse buitenlucht, individueel of in kleine groepjes, met natuurlijk in achtneming  van afstand vanwege veiligheid met golf maar ook de 1.5 meter maatregel van het RIVM.  
Holistisch mensgerichte coaching voor 1 persoon of in kleine groepjes (maximaal 3 personen) zodat aandacht en kwaliteit de boventoon aanvoert is de kern van de Mette Hageman Golf Academy.

Zin om stappen te maken in golf? Wil jij een custom made traject doorlopen om van Beginner naar Golfer te groeien of van  A naar beter te worden in de zomermaanden? Neem dan gerust contact op met Mette via mette@mettehageman.nl

referentie 1: Startende Golfer

Hele fijne Golf Pro Mette Hageman

uitstekend begeleid door onze golf pro, Mette Hageman. Zij zorgde ervoor dat wij met veel plezier elke les hebben gevolgd en nu weer verder gaan met de volgende cursus! wij hebben veel geleerd van haar en zij was heel meedenkend om toch alles in te kunnen plannen wanneer het anders niet had gekund. Top!

Alexandra Bone 8-11-2019 (Startende Golfer)

referentie 2: Gemiddelde Golfer

Op aanraden van goede golfvrienden heb ik een paar jaar terug een aantal golflessen geboekt bij Mette, voor mijzelf en mijn partner. Wat een geweldige les-ervaring hebben we gehad! Onze vrienden waren altijd razend enthousiast over Mette’s fijne manier van lesgeven, ik kan het nu alleen maar beamen. 

Als ervaren tourspeelster, gediplomeerd coach en geweldige teaching pro weet Mette precies hoe ze een ieder van ons verder kan helpen in onze techniek en spel in de baan. We hebben heel veel aan haar lessen gehad. Hoewel we sinds een aantal jaar verhuisd zijn, boeken we nog met enige regelmaat een les met Mette in de baan, om ons weer op scherp te zetten.

Een ander bijkomend voordeel van lessen bij Mette: je krijgt elk jaar een uitnodiging voor de exclusieve, legendarische Mette Hageman Invitational. Supertof en ongedwongen golftoernooi met een fantastische Indische rijsttafel als afsluiter. Kortom: Voor een ieder die zijn/haar spel concreet wil verbeteren met een pro die echt maatwerk levert, kan ik Mette Hageman van harte aanbevelen!  

Froukje Heeres, Golfbaan Westwoud, Hcp 20.4

referentie 3: De Lage Handicap Golfer

Mette is een zeer gedreven golfpro met heel veel kennis en inzichten. Zij heeft zelf op het hoogste niveau gespeeld en dat is goed te zien als je een rondje golf met haar mag lopen. Het is iedere keer een feestje als we ‘spelen’ in de baan. Daardoor weet zij mij te inspireren en uit te dagen.

Bij de lessen van Mette komen zowel de technische als de mentale aspecten van het golfspel aan bod. Zo heeft zij mij meerdere keren met een aantal goed geformuleerde vraagstellingen over doelen en inzet, bewust weten te maken van de keuzes die ik op dat moment maakte. Zei vertelde mij niet wat ik moest doen, maar door haar vraagstellingen kreeg ik zelf het inzicht wat ik vanuit mijzelf moest activeren. Ik vond dat heel waardevol en mooi.

Daarnaast heeft zij op technisch gebied zoveel kennis en kunde, waardoor zij mij nog steeds inspireert en enorm veel kan leren en bijbrengen.Zij is altijd in het bezit van de nieuwste tools en materialen die het trainen op de driving range niet alleen leuker maken maar ook om daarmee het beste uit jezelf te kunnen halen. Er zijn m.i. weinig pro’s met deze betrokkenheid en kwaliteit.

Jeanine Gelevert, Noordwijkse Golf Club Hcp 7.5