De Mette Hageman Golf Academy blijft in beweging en biedt ook deze zomer weer interessante en leerzame pakketten aan. Er is voor ieder wat wils om na een langere winterslaap toch weer lekker te kunnen spelen. e Mette Hageman Golf Academy blijft in beweging en biedt ook deze zomer weer interessante en leerzame pakketten aan. Er is voor ieder wat wils om na een langere winterslaap toch weer lekker te kunnen spelen. 

‘Als golfcoach heb ik een holistische opvatting – een geslaagd shot is meer dan alleen het goed raken van de bal. Iedere individuele golfer heeft ongekende mogelijkheden om zich te ontwikkelen, fysiek en mentaal, zowel binnen als buiten de golfbaan. Ik help de sporter graag het maximale eruit te halen.’

Voorjaar- Zomer Pakketten van 1 mei 2023 tot en met 30 september 2023

De Zomer Voordeelkaart 1 persoon – 6 lessen voor de prijs van 5 (60 min)

Body Swing Dynamics – Wat is je golf DNA? Beweeg jij efficiënt? Body Swing Dynamics helpt je op weg te bewegen naar je dominante energie bron tijdens je swing.

Zomer APK groepslessen 3-6 personen 6x 90 minuten

Drive for Show – Putt for Dough , Putt pakket 4x 1 uur

(Beter) leren golfen in een leuke groep, onder begeleiding van een deskundige damespro? Doe dan mee met GolfVrouw Groepstrainingen: een reeks van zes trainingen waarin alle spelonderdelen aan bod komen.

2 september 2023 – Golf & Businessclub de Scherpenbergh – Getraind Zelfvertrouwen – Iron Shirt of Golf Introductie dag

Voor verdere informatie download de PDF (volg de link) of neem contact op via mette@mettehageman.nl Ik hoop u gauw te zien 😉

https://mettehageman.nl/wp-content/uploads/2023/04/zomermagazine-2023.pdf