Golf begint altijd met fun. Je bent in aanraking gekomen met golf en het was leuk en iets heeft je geprikkeld om verder te gaan in golf… Wat vind je nou zo leuk aan golf? Als ik golf helemaal uitkleed tot één woord wat ik er nou zo leuk aan vind dan kom ik tot de kern: “toveren”. Het toveren met een golfbal vind ik het allerleukste wat er is.

Jaren geleden werd ik gevraagd om mijn visie op coachen en golf inhoudelijk eens in kaart te brengen wat uiteindelijk tot een vak visie golf document (een levend document) is geworden. In de onderstaande mind map staan de verschillende kernwaarden en principes met verdere uitwerkingen. Vak visie Coachen, Leiderschapskwaliteiten, Individuele Coaching Visie, Team Coaching Visie, Mens Specifieke Coaching, Trainen in Golf, Fysieke Training (in Golf), Mentale Training, Sociale Training. Uiteindelijk wil je klantgericht de golfer die bij je aanbelt voor hulp zo goed mogelijk verder helpen en begeleiden in hun proces om een nog betere golfer te worden en dat altijd met een FUN factor.

Altijd al beter willen worden in golf? Of je nu playing professional bent, teaching professional, top amateur, amateur, jeugdspeler of beginnend golfer dan ben je aan het goede adres. Als PGA & PGA Holland professional, als Multi Disciplinaire Sport Coach kan ik je ongetwijfeld verder helpen. Zoek contact met me op via www.mettehageman.nl. Ik help je graag beter te golfen.

Een klein overzicht van Coach Mette
Coach Mette